MILYEN MOZGÁSFORMÁT VÁLASSZAK? FEDEZD FEL A BODYART TITKAIT

FUNKCIONÁLIS TRÉNINGEK

VALÓJÁBAN MI IS A FUNKCIONÁLIS EDZÉS?


Sajnos már az iskolapadban elkezdődik, a munkahelyen az ülés következtében pedig tovább folytatódik, hogy helytelen testtartást veszünk fel. Emiatt, a tartásért felelős izmaink elenyhülnek, gerincbántalmaink alakulnak ki.

A funkcionális tréning gyakorlatait a mindennapi életben előforduló, természetes mozgások adják, mint például a guggolások, emelések, húzó és tolómozdulatok. Ahhoz, hogy ezeket a mozdulatokat helyesen végre tudjuk hajtani, a törzs izmait kell stabilizálni. A funkcionális edzések alapja, hogy olyan összetett gyakorlatokat használ, amelyeknél elsődlegesen a tartó izomzatot kell használod, ezáltal fejleszted.

A FUNKCIONÁLIS EDZÉS AZ EMBERI TESTET EGY EGÉSZKÉNT KEZELI, EGÉSZÉT EDZI.


VAN ENNÉL TOVÁBB?

Igen, van! Sokan azért járnak fitneszklubokba, hogy jó kondíciójuk, nagyobb állóképességük legyen, vagy, hogy a napi stresszt levezessék. Természetesen sokan a szép testért dolgoznak. De a szép test és a megfelelő tartás eléréséhez nem csak a testet kell megmozgatni, hanem a lelket is.

MIT NYÚJT NEKED A BODYART?

Rendszeres bodyART edzés mellett testtudatosabb életforma alakul ki, tartásunk jelentős mértékben javul, izmaink rugalmasabbá, ízületeink lazábbá válnak. A légzőgyakorlatoknak köszönhetően az izmok és belsőszervek oxigénellátása fokozódik. A mindennapjainkban több energiánk lesz, koncentrációképességünk megnő, fizikai és mentális határunk kiszélesedik.

A bodyART kortól és nemtől függetlenül mindenki kedvenc edzésévé válhat, hiszen minden benne van, vamire szükséged van!!