Hegedűs Ildikó

Hegedűs Ildikó vagyok, a Fit For You Fitness Stúdió szakmai vezetője. Testenevelő tanári diplomám megszerzése után rögtön elvégeztem egy aerobic edzői képzést a Testnevelési Főoskolán, és hamarosan el is kezdtem női alakformáló aerobicot oktatni. Akkor még úttörőként,szinte elsőként alakítottunk ki egy termet, ahol elkezdődött a fitness alapjainak a lerakása.

Azóta a fitnesz nem csak divatos lett, de szerencsére a mozgás az egészséges életmódhoz tartozó közelező dologgá is vált. A kezdetek óta minden évben megújulva, követve az új fitnesztrendeket, szereztem egy-egy új edzői képesítést.

A SpinRacing-től kezdve, mindig az aktuálisan új fitneszeszközök speciális tanfolyamain át, mint pl.: a Step, a Fit-ball ,a Soft-ball, a G-flex, vagy éppen a TRX-en keresztül, nagyon sok képzésen át az IFBB Nemzetközileg elismert fitnesz szakedzői végzettségig.

Csoportos órák közül mégis a legnagyobb kedvencem a Hot Iron edzés,amit immár 2008 óta vezetek.

Hiszek a súlyzós edzések létjogosultságában, hiszem, hogy ennek előnyeit mindenki saját céljaira fordíthatja. Hiszem, hogy a test habitusát az izmok kontúrja határozza meg, amit egy kis odafigyeléssel meg is lehet mutatni! Azonban csak diétával még sosem láttam feszes és formás testet.

Főleg az évek előrehaladtával, amikor sajnos tűnik el az izomszövet, amit nem használunk. Persze nem az esztétikai szempontok a legfontosabbak, de nyilvánvalóan egy feszes és formás test mögött mindig a rendszeres testedzés áll! Gyere, próbáld ki a Hot Iront, nem fogsz csalódni!

Másik számomra fontos dolog, amit szívesen megosztok veletek, az az Indi-Go fitnesz ruházat. Az edzősködéssel karöltve nőtte ki magát, onnan indulva, hogy mindig imádtam varrni, és mindig is rövidek voltak a fitnesznadrágjaim.

Ez a két dolog biztosan kellett ahhoz, hogy valami elkezdődjön, aztán pedig a lelkesedés kellett a folytatáshoz. Nagyon jó érzés számomra, hogy mostanra a hazai piacon talán a legnagyobb választékot biztosító, egyedi tervezésű fitneszruházati márkává nőtte ki magát.

Nagyon szeretem tervezni a ruhákat, készíteni a szabásmintákat, óriási kihívás számomra folyamatosan újat alkotni. Bízom benne, hogy sok mindenkinek szerzek örömet az Indi-Go fitneszruhákkal!

Így tehát a fitnesz minden téren a napjaim része. A stúdió működtetése küldetés, az edzés elhivatottság, a fitness ruha tervezés hobbi számomra. Motivál a példamutatás, a hitelesség, célom, hogy a fittségnek és az egészséges életmódnak minél több mindenki részese lehessen.