Dr. Szrapkó Ágnes

Dr. Szrapkó Ágnes vagyok, civilben jogász, a szabadidőmben Pilates tornával foglalkozom. A Fitline-Education keretében szereztem Pilates oktatói képesítést.

Amikor megismertem a Pilates-módszert világossá vált számomra: a gyakorlatok végzése során nemcsak a testemet edzem, egyúttal megismerem saját adottságaim. A tornagyakorlatokkal egyre erősebbé és mozgékonyabbá válok, a feszültség eltűnik, és belső nyugalom jár át. 

A megtanult és helyesen kivitelezett gyakorlatok értékes órákat jelentenek nemcsak a testnek, hanem a léleknek is. Miután a saját testemen megtapasztaltam a pozitív hatását, úgy határoztam Pilates tanításával is fogok foglalkozni.

Mindenkiben ott van a lehetőség, a testünkben minden megvan, ami szükséges, csak várja, hogy felfedjük és kibontakoztassuk. Annyit kell tenni, hogy lépésről lépésre haladva időt szentelünk a megkeresésére, így válhatunk saját testünk "szobrászává". 

A mottóm:

 " A test egy szent ruha. Az első és utolsó ruhád, ez az amiben az életbe lépsz, és amivel elhagyod az életet, és ezt tisztelettel kell kezelni:" (Martha Graham).